Workshop 2 - Basistaart vullen/afsmeren/decoreren

Tijdens deze workshop leer je

  • Swiss Meringue Butter Cream (smbc) maken
  • Je taart vullen met een vulling naar keuze
  • Je taart crumb coacten
  • Je taart strak afsmeren
  • Je taart drippen en decoreren

De workshop duurt 2,5 á 3 uur en je krijgt na afloop je gemaakte taart mee naar huis! 

Wat leuk dat je interesse hebt om een workshop te volgen bij KaapTaart! 

Ik vind het super leuk om mensen dingen te leren en te helpen zichzelf te verbeteren. 

Je kunt voor het boeken van de workshop even contact met mij opnemen om de Workshop in te plannen op een gewenste dag/tijd. 


De workshops worden gegeven bij mij thuis in Nieuw Lekkerland. (Een prachtig dorp op ongeveer een half uurtje van Rotterdam)

Op een andere locatie kan in overleg ook, mits de juiste aparatuur aanwezig is en met reiskostenvergoeding. 

 

Workshops worden gegeven op maandag t/m vrijdag en beginnen om 9u. 

 

De workshops zijn voor 1 of 2 personen. Bij 2 personen geldt er een toeslag van €75,-. 

 

Je kunt vooraf speciale wensen doorgeven (specifieke vaardigheden die je zou willen leren).

Alle workshops zijn inclusief ingrediënten en het gebruik van materialen. Ook inclusief koffie/thee en een hand out van wat je geleerd hebt. Inclusief recepten en verhoudingen. 
Je krijgt je gemaakte taart mee naar huis. 

Tijdens/na de workshop is er de mogelijkheid te winkelen bij KaapTaart Supplies met 15% korting.